Kom meezingen in ons koor !

INLOOPREPETITIE

Op woensdag 16 januari 2019 houden we weer een inlooprepetitie.

Iedereen die ook maar een beetje geïnteresseerd is in (liturgische) koorzang is meer dan welkom. Wij zorgen dat voor iedereen een pakketje klaar ligt met de stukken die we die avond zingen. Tip: kom niet alleen! Als je samen komt (met je buurvrouw, met je broer, met je oma, met je vriend, met je moeder etc.) stimuleer je elkaar en kan je tot grote hoogte groeien…..! Daar gaat onze dirigent Jos Vranken, wel voor zorgen…..

Gewoon proberen! Niet denken, dat het niks voor je is. En als je geen noten kan lezen, ben je niet de enige. Zeker niet zeggen, dan je niet kan zingen. Daar hebben we onze mensen voor die dat wel kunnen bepalen. Geef één avond van de week een nuttige slinger en ga/kom zingen! We beginnen om 20.00 (vanaf 19.30 is er koffie) en we gaan in één adem door tot 21.30. Daarna nog effe gezellig nababbelen met een drankje en (vaak) een hapje. Waar?

In het Hofstad Lyceum (het voormalige St. Janscollege) aan het Colijnplein 9 in Den Haag). Ingang (ook voor parkeren) in Donker Curtiusstraat. Tegenover de achterkant van het zwembad aan de rechterkant kunt u het schoolplein inrijden. LET OP er staan daar 2  beton paaltjes met daarachter een open hek.

Nogmaals: van harte welkom!

Comments are Disabled